Zekerheden & ANVR en MimosaReizen Voorwaarden

 

 

     anvr_logo.jpg

            

 

MimosaReizen (KvK 59971940) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website vanaf 1 juli 2018 tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie

ANVR brochure 

De ANVR-reizigersvoorwaarden gelden voor alle reizen die vanaf 1 juli 2018 zijn geboekt. De belangrijkste wijzigingen betreffen de aanpassingen in het kader van de Wet op de Pakketreisovereenkomst.

Op het boekingsformulier vink je aan dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden en de Mimosa Voorwaarden.

Aanvullend op de ANVR Reisvoorwaarden hebben wij MimosaReizen, een aantal voorwaarden opgesteld welke van toepassing zijn op alle vakanties welke wij zelf organiseren binnen onze virtuele tour operating activiteiten.

 

Mimosa Voorwaarden

Totstandkoming Reisovereenkomst

Zodra u toestemming heeft gegeven om te boeken (op welke manier dan ook) is uw boeking definitief. Er geldt geen herroepingsrecht.

Betaling

Wij hanteren 2 betalingstermijnen:

Indien u buiten 6 weken vertrekt boekt, volstaat een niet-restitueerbare aanbetaling van 35% van uw reissom. 6 weken voor vertrek dient de volledige reissom voldaan te zijn.

 Indien u binnen 6 weken vertrekt boekt, dan betaalt u de volledige reissom meteen.

 

Annuleren

Indien u onverhoopt uw vakantie wenst te annuleren, dan gelden de volgende termijnen/kosten:

Vanaf het moment van boeken tot 42 dagen voor vertrek: 50% van de reissom*

 Van de 42ste dag tot de 15de dag voor vertrek: 75% van de reissom*

 Van de 15 de dag voor vertrek tot de 8ste dag voor vertrek: 90% van de reissom* 

Vanaf de 8ste dag voor vertrek: 100% van de reissom*

* Met reissom bedoelen we het totale bedrag van uw boeking exclusief eventuele verzekeringen. 

 * Bij samengestelde reizen worden altijd kosten van de levenciers doorrbrekend 

Naast de annuleringskosten van bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappij of het hotel brengen wij € 25,- administratiekosten per wijziging in rekening.

Wijzigen

Houdt u er rekening mee dat het wijzigen van uw vakantie niet altijd mogelijk is, en dat hier soms hoge kosten mee gemoeid zijn als er bijvoorbeeld nieuwe tickets geboekt moeten worden. Wij doen ons best om de kosten voor u te beperken maar kunnen soms niet om hoge wijzigingskosten heen. 

Goed om te weten: Naast de kosten van de wijziging van bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappij of het hotel brengen wij € 25,- administratiekosten per wijziging in rekening te nemen.

Mimosa rekent altijd alleen de daadwerkelijke annuleringskosten van de leverancier, we berekenen dus geen extra kosten aan je door. Wel zo eerlijk natuurlijk.

 

 Assistentie Problemen of klachten voorgaand of tijdens uw vakantie vernemen wij graag zo snel mogelijk. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer en lossen uw probleem graag op. Wij wijzen u erop dat als uw probleem niet of te laat meldt, wij uw klacht als leermoment beschouwen maar helaas niet in behandeling kunnen nemen

 

 

         sgr_logo.jpg                      

                               

  

Stichting Garantiefonds Reisgelden

MimosaReizen (KvK 59971940) is aangesloten bij SGR.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma/op deze internetsite (vetgedrukte naar keuze) gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl

 

   calamiteitenfonds_logo.jpg                    

 

MimosaReizen (KvK 59971940)) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
 

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl

 

Als je je reis onverhoopt geheel of deels moet annuleren zullen hier de annuleringskosten van de touroperator voor gelden.

Bij een annulering moeten wij hiervan schriftelijk het verzoek tot annuleren ontvangen. Dit kan alleen vanaf het e-mailadres vanaf de hoofdboeker. Je ontvangt dan schriftelijk van ons een overzicht van de kosten. Wens je de reis te annuleren en ga je akkoord met de kosten dan dien je dit als antwoord op ons bericht te bevestigen. Hierna ontvang je een annuleringsnota die je kunt proberen te declareren bij je annuleringsverzekering.

De annuleringskosten zullen worden berekend over de reissom exclusief de eventueel afgesloten annuleringsverzekering. Ook bij annulering betaal je deze premie.

Houd  er rekening mee dat er andere voorwaarden gelden bij samengestelde reizen. Hierbij zijn de annuleringskosten in de meeste gevallen 100%. Wij raden je aan de kosten bij ons op te vragen

    

We zijn aangesloten bij
Insurances
Award
Betaal veilig en makkelijk
Payment

Gegarandeerd veilig boeken want MimosaR eizen is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Bekijk de voorwaarden.

Gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op het gekozen reisgezelschap (standaard twee personen). De prijzen zijn inclusief kortingen en exclusief calamiteitenfonds en reserveringskosten.

© 2022 Mimosa Reizen - Website by De Webmakers
 
 
 
 
 
 
Even geduld a.u.b.