Zekerheden & ANVR en MimosaReizen Voorwaarden

 

 

 

 

     

            

 

MimosaReizen (KvK 59971940) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website vanaf 1 juli 2018 tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie

ANVR brochure 

De ANVR-reizigersvoorwaarden gelden voor alle reizen die vanaf 1 juli 2018 zijn geboekt. De belangrijkste wijzigingen betreffen de aanpassingen in het kader van de Wet op de Pakketreisovereenkomst.

Op het boekingsformulier vink je aan dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden en de Mimosa Voorwaarden.

Voor boekingen tot 1 juli 2018 gelden de ANVR Reisvoorwaarden (geldig vanaf 1 april 2016).

 

 

 

  

Stichting Garantiefonds Reisgelden

MimosaReizen (KvK 59971940) is aangesloten bij SGR.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma/op deze internetsite (vetgedrukte naar keuze) gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl

 

                       

 

MimosaReizen (KvK 59971940)) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
 

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl

 

CORONA UPDATE!

Het coronavirus zorgt voor een unieke situatie die van enorme omvang is. Het raakt onze sector, ons bedrijf en de vakantiegangers hard. Wij snappen dan u ook met veel vragen zit over wat dit voor de reis betekent. Hoe graag wij ook deze onzekerheden zo snel mogelijk willen wegnemen, zult u begrijpen dat onze contactkanalen roodgloeiend staan. Daarom informeren wij u via deze weg over hoe wij op dit moment te werk gaan:

Vanwege de grote drukte zijn onze telefoonlijnen tijdelijk slecht bereikbaar. Onze prioriteit is nu om onze klanten die op dit moment op bestemming zijn of op korte termijn weg zouden gaan te kunnen informeren.

1) Heeft u een reis geboekt met vertrekdatum tot en met 31 maart, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren over de situatie en de mogelijkheden. 

- Voor Turkije  t/m 17 april , Griekenland t/m 30 april.

Voor  de geannuleerde reizen ontavgt u van ons een CORONA voucher.

Meer info: https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/

2) Wijzigt er iets in de boeking met vertrekdatum vanaf 1 april, dan zullen we u dit ook zo snel mogelijk laten weten.

Hoor u niets van ons, dan zal de reis zoals geboekt vooralsnog doorgang vinden.

Restant van uw reissom dient u als nog op tijd te betalen, zodat u reis niet automatisch wordt geannuleerd.

Wilt u uw reis toch annuleren? Dat kan dit tegen de reguliere annuleringsvoorwaarden.

 

Wij verzekeren u dat wij op dit moment met man en macht bezig zijn om u voorzien van de nodige informatie en hulp.

Daarom willen we u vragen om bij niet urgente zaken,een mail sturen naar info@mimosareizen.nl

BELANGRIJK: we verzoeken u dringend om in de komende dagen niet met ons contact center te bellen.
Vanwege de huidige situatie is het hier zeer druk, vooral vanwege de vele telefoontjes die wij ontvangen van bezorgde reizigers die op dit moment al op vakantie zijn. We willen graag prioriteit kunnen geven aan deze bellers. Bovendien kunnen de medewerkers op het Contact Center u nu niet meer vertellen dan de informatie hier staat,  We excuseren ons dat we u niet van dienst kunnen zijn zoals u van ons gewend bent, maar onder de huidige uitzonderlijke omstandigheden is dat niet mogelijk.

Mocht er iets voor uw vakantie veranderen, zullen wij zeker persoonlijk contact met u opnemen. U hoeft ons dus niet zelf te contacteren! Bedankt voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Team MimosaReizen

 

Bel ons op 015 364 2483

vanuit België 0031-15364 2483 

Veilig en vertrouwd betalen
Gegarandeerd veilig boeken en betalen want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940